Låsesmed Gentofte

Låsesmed Gentofte

LÅSESMED GENTOFTE

Billig låsesmed i gentofte med god service

Hurtig låsesmed i Gentofte – med døgnvagt!

Er du låst ude, eller har du mistet dine nøgler? Eller skal du have skiftet en defekt lås?

Hos Vestegnens Låseteknik står vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for akut hjælp. Vi ved, hvilken ulejlighed det kan være at stå med låseproblemer. Problemer og uheld kan opstå pludseligt, når du mindst venter dem, som et bagholdsangreb på en ellers god dag.

Det kan være, at du er kommet hjem til en åben hoveddør, stjålne ejendele og en grænseoverskridende krænkelse af privatliv. Når det kommer til indbrud, er Gentofte kommune den syvende største kommune, når det kommer til indbrud pr. husstand.

Få trygheden tilbage med vores akut låseservice

Vi ved, hvor alvorlig en situation det kan være for dig. Derfor tilbyder vi akut og hurtigt hjælp døgnet rundt, hvor vi kan være hos dig inden for ca. 30 min eller under.

Hvad end du har brug vores hjælp dag eller nat – så står vi til rådighed for dig!

Bor du i omegnen af Gentofte, og har du brug for at gøre din bolig sikker igen, kan vores låsesmed i Gentofte også hjælp dig i nærliggende byer som Hellerup.

ALT i omlægning, omkodning og oplåsning – på alle tider af døgnet!

Vi rykker ud med priser fra 650,-

Vores låsesmed i Gentofte kan hjælpe dig med alle former for låseservice. Vi har i over 10 år hjulpet både privatpersoner og erhvervskunder med at få trygheden tilbage i deres hverdag.

Vi rykker ud med priser fra 650 kr., hvor den varierer alt efter tidspunktet på dagen og alt efter, om det er weekend eller hverdag. Uanset hvad, kan du regne med kvalitets låsevice, en veludført opgave til en fornuftig pris.

Vi kan hjælpe med dig med alt fra:

 • Omkodning
 • Oplåsning
 • Udskiftning af lås
 • Råd og tips
 • Tyverisikring
 • Og mere

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med din låseopgave, tøv ikke og kontakt os. Som autoriseret låsesmed i Gentofte, har vi oplevet det meste – og med stor sandsynlig også dit.

Du kan læse mere om vores priser og betingelser i menupunktet ‘Priser‘.

Kontakt os og lad os give dig et tilbud på din opgave.

Ruko-certificeret låsesmed i Gentofte

Vores låseservice i Gentofte er en bronze certificeret Ruko-center, hvilket er din sikkerhed for en god service og professionel rådgivning.

Vi kan tilbyde dig montering, servicering og reparation af alle typer af låse både til private og til virksomheder. Skal du bruge en låsesmed i Gentofte, som har mange års erfaring, som med sikkerhed har set netop din lås før? Så er det os, du skal ringe til!

Om end du har brug for hjælp til hoveddøren, altandøren eller kælderdøren, hvis du skal bruge en ny lås, bruge en ny nøgle, fjernet en knækket nøgle i låsen eller noget helt andet, kan vi sagtens hjælpe dig. Ingen låseopgaver er for små eller for store for os.

Vi tilbyder låseservice i Gentofte 24 timer i døgnet således, at vi kan give dig den service, som du har brug for når som helst.

Skal du bruge hjælp til din lås, så kontakt Vestegnens Låseteknik – din låsesmed i Gentofte!

Vil du have trygheden tilbage i din hverdag? Kontakt os her!

Er du bosat i Gentofte, og har problemer med låsen eller adgangssikring, står vi til rådighed og klar til at rykke ud. Alle opgaver er lige vigtige i vores øjne, og vi er altid klar til at rykke ud, hvis du f.eks.:

 • Har låst dig ude
 • Har mistet dine nøgler
 • Har været udsat for indbrud
 • Har en lås der ikke virker
Kontakt din låsesmed i Gentofte på tlf. +45 22 42 20 00

Uanset hvor i Storkøbenhavn du bor, så gør vores døgnvagt og centrale placering, at vi kan rykke hurtigt ud og være fremme inden for ca. 30 minutter.

Brug for låsesmeden nu?

 +45 22 42 20 00

Vi dækker hele Storkøbenhavn og er fremme inden for 30 minutter

Mail: kontakt@koebenhavn-laasesmed.dk

Vi modtager alle kryptovalutaer som betaling

Vi sætter pris på din mening om os

Kontakt os

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din Email (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer

  Din besked

  Certificeret Ruko-Center

  Udklip3 Certificeret Ruko center