Vi er din låsesmed i Rødovre

Låsesmed Rødovre

LÅSESMED RØDOVRE

Har du brug for en låsesmed i Rødovre, fordi du har fået låst dig ude, har problemer med låsen, eller skal have ordnet låsen efter et indbrud?

Hos Vestegnens Låseteknik kan vi hjælpe dig med akut hjælp og hurtigt udrykning. Vi er fremme hos dig inden for en halv time, hvis du ringer til os.

Det kan være forbandet surt at komme hjem og opdage, at du aldrig fik taget nøglerne med på turen. Det kan være, at du har tabt dem eller, at de er blevet stjålet fra dig på vejen.

Lige så kedeligt er det at komme hjem til et hus, hvor hoveddøren er blevet brækket op og låsen ødelagt. Eller at nøglen knækker i låsen, eller låsen pludselig ikke er til at dreje rundt, fordi noget af mekanikken i låsen er gået i stykker.

Men bare rolig! Uanset årsagen kan vi hurtigt være hos dig, hvis du har brug for en låsesmed i Rødovre.

Låsemed Rødovre

Låsesmed i Rødovre med hurtig udrykning – inden for en halv times tid hos dig

Med en adresse på Vamdrupvej i Rødovre kan vi være fremme hos dig på under 30 minutter – og tit meget hurtigere, hvis du har akut brug for en låsesmed i Rødovre. Har du f.eks. brug for en låsesmed på Rødovrevej, kan vi oftest være fremme på under 15 min.

Med os som din låsesmed, kan du hurtigt få fikset din udfordring med låsen. Uanset om det skyldes, at du har smækket dig ude, har haft indbrud, eller låsen er gået i stykker. Vi kan hjælpe dig med alt fra de nyeste låse og systemlåse, omkodning, oplukning, montering eller reparation.

Over 10 års erfaring med låseservice

Vi har hjulpet både private og erhvervskunder i over 10 år, med at få bugt på deres låseproblemer. Du kan derfor altid forvente et godt og hurtigt service, når du henter hjælp fra os.

Vi har erfaring med alle låsetyper og opgaver. Vi tilbyder altid topkvalitets service til fornuftige priser i Rødovre og omegn.

Du kan få hjælp af os til alt fra:

 • Oplukning
 • Omkodning
 • Omlægning
 • Reparation
 • Tyverisikring
 • Tips og råd
 • Og mere

Vi hjælper 24/7

Problemer kan opstå pludseligt, uventet og hurtigt. Når det kommer til byer med flest indbrud pr. husstand er Rødovre den sjette største by i landet. Er uheldet sket, er det vigtigt, at du får omkodet eller udskiftet dine låse med det samme.

Derfor kører vi ud hele døgnet rundt og hjælper vores erhvervskunder og private med at sikre deres hjem. Vi oplever særligt, at det er privatkunder som har brug akut hjælp grundet indbrud. Med de rette tiltag kan du få et mere sikkert hjem.

Prisen for f.eks. at få åbnet døren, når du har smækket dig ude, starter ved 650 kroner. Det samme gælder reparation af låsen eller en omlægning.

bedste låsesmed Rødovre

Certificeret Ruko center i Rødovre

Som bronze-certificeret Ruko center kan vi både hjælpe ejere af udlejningsejendomme, boligforeninger og erhvervsvirksomheder med at sætte Ruko- og andre Assa Abloy-låsesystemer op. Så kan brugerne kun få adgang til de lejligheder, kontorer eller andre rum, som de skal have lov til at komme ind i med den samme nøgle.

Tilsvarende kan vi klare alle former for låseservice på låsesystemer, samt tilføje nye nøgler og låse til systemet. Vi kan også omlægge eksisterende låse, så flere eller færre har adgang til det pågældende lokale eller del af bygningen.

På samme måde kan vi opgradere jeres eksisterende låse i f.eks. udlejningsejendommen, boligforeningen eller virksomheden til systemlåse med tilhørende nøgler. Derved kan lejere og medarbejdere nøjes med en enkelt nøgle frem for flere. Samtidig øges sikkerheden, hvilket kan give en besparelse på forsikringspræmien.

Den billige låsesmed fra Rødovre med døgnåbent

Uanset hvilke udfordringer du har med dine låse, kan vi hos Vestegnens låseservice hjælpe dig. Ikke kun i Rødovre, men faktisk over hele det Storkøbenhavnske område.

For udover vores firmaadresse i Rødovre, har vi også en fysisk adresse i København S. Derfor kan vi være fremme stort set over hele det Storkøbenhavnske område og hele Vestegnen inden for 30 minutter, efter at vi har modtaget dit opkald.

Samtidig er du sikker på, at du får en låsesmed i Rødovre, som har rimelige og fair priser hele døgnet. Det gør det knapt så ærgerligt at have låst sig selv ude, stjålet sin nøgle eller lignende.

Se også låsesmed Hvidovre.

Brug for låsesmeden nu?

 +45 22 42 20 00

Vi dækker hele Storkøbenhavn og er fremme inden for 30 minutter

Mail: kontakt@koebenhavn-laasesmed.dk

Vi modtager alle kryptovalutaer som betaling

Vi sætter pris på din mening om os

Kontakt os

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din Email (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer

  Din besked

  Certificeret Ruko-Center

  Certificeret Ruko center