Nøglesmed København

Nøglesmed i København

Nøglesmed i København

nøglesmed i københavn

Din billige nøglesmed

Vestegnens Låseteknik – Hos os får du altid den bedste service til de bedste priser, og der er altid hjælp at hente. Vores nøglesmed i København har døgnvagt og står altid til rådighed – og til priser der er til at betale:

Oplukning af dør – Omlægning af lås – Reparation af lås

Låsesmed priser fra 550,-

Priserne varierer efter tidspunktet på dagen – og om det er weekend eller hverdag. Men du er altid sikker på en god pris og en veludført opgave.

Læs mere om priser og betingelser under menuen priser.

Kontakt os og lad os give dig et tilbud på din opgave.

Nøglesmed i København – vi er certificerede!

Stor erfaring, godt håndværk og god service gør, at vi er den nøglesmed i København, som du gerne vil ringe til, når du står med en ødelagt lås eller er låst ude. Vi har stor erfaring med alle typer låse, hvor vi både reparerer, omkoder og udskifter.

Når du har ringet efter os, så kommer der i løbet af 30 minutter en nøglesmed ud til dig, der med et smil hjælper dig med dine låse. De har alle en låsesmed uddannelse og en stor portion erfaring, hvilket betyder, at du er sikker på, at din lås bliver repareret eller udskiftet korrekt og sikkert.

Ekspertise og viden giver den bedste service

Vores store erfaring som nøglesmed er sammen med vores gode service, faktorer der gør, at vi kan klare komplicerede opgaver hurtigt, effektivt og med et smil.

Vi servicerer både private og virksomheder i København, hvor vi altid yder en god service. Vi har fokus på altid at videreuddanne vores håndværkere, således vi altid er på forkant på markedet, og derfor kan give dig den bedste service.

Har du brug for en seriøs og professionel nøglesmed i København og omegn, så er vi de helt rette at kontakte.

Bronzecertificeret Ruko center

Som nøglesmed ved vi, hvor vigtigt det er med den rigtige nøgle og lås. For at beskytte dig og din bolig mod tyveri og ubudne gæster.

Lad vores erfaring og viden komme dig til gode, når du skal vælge en ny lås og nøgle. Vi vil meget gerne rådgive dig omkring nye låse og nøgler, hvor vi har stor erfaring og viden omkring alle former låse og nøgler.

Vi er et bronzecertificeret Ruko center, hvilket betyder at vi især tager os af montage og servicering af låse.

Ring til din nøglesmed i København

Har du brug for at få monteret eller repareret en lås, eller har du låst dig ud og skal have åbnet din dør? Uanset hvilken type service du har brug for, så er vi den erfarne nøglesmed du har behov for. Vi løser alle opgaver stor som små. Kontakt os gerne for at få et godt tilbud. Har du brug for akut hjælp med din nøgle eller lås, så tilstræber vi os at komme ud til dig i København og omegn løbet af 30 minutter. Ring døgnet rundt på 22 42 20 00

 

Brug for låsesmeden nu?


Vi dækker hele Storkøbenhavn og er fremme inden for 30 minutter

Vi sætter pris på din mening om os

Udklip

Kontakt os

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din Email (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer

  Din besked

  Certificeret Ruko-Center

  Udklip3Certificeret Ruko center