Dørlås

Dørlås

DØRLÅS MED KODE

Få monteret en dørlås med kode

Vestegnens Låseteknik tilbyder professionel montering af dørlåse på alle typer af døre i København og omegn. Vi er certificeret Ruko-center og kan løse alle opgaver vedrørende udskiftning eller montering af dørlåse. Om det er til private, erhverv eller det offentlige, monterer vi dørlåse til alle sikringskrav.

 

Få et tilbud på montering af dørlåse på telefon 22 42 20 00.

 

Vi tilbyder:

 • Dørlåse til sikring af private hjem
 • Dørlåse til sikring af butikker
 • Dørlåse til sikring af institutioner
 • Dørlåse til sikring af virksomheder
 • Dørlåse til sikring af kontorer

 

Hurtig service ved udskiftning af dørlåse

Hos Vestegnens Låseteknik bestræber vi os på altid at være fremme inden for en halv time, fra vi har modtaget jeres opkald.

 

Dørlåse med kode 

Skal døren bruges af mange forskellige mennesker og på forskellige tidspunkter, så kan det være værd at overveje en dørlås med kode i stedet for en med nøgle. Hør mere om dørlåse med koder på telefon 22 42 20 00.

 

Certificeret låsesmed

Vi er bronzecertificeret Ruko-center og har mere end 10 års erfaring med låseservice og udskiftning af dørlåse. Vi har hjemme i Rødovre, men dækker hele København og omegn. Vi er desuden også anbefalet af forskellige test og mennesker rundt omkring i Danmark.

 

Få et tilbud på dørlåse

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på dørlåse. Kontakt os på telefon 22 42 20 00, og vi finder en løsning, der passer til jeres ønsker og behov.

Kontakt os her

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din Email (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer

  Din besked