Låsesmed Valby

Låsesmed Valby

LÅSESMED VALBY

Låsesmed i Valby - Vestegnens Låseteknik

Billig kvalitets låsesmed i Valby med døgnvagt

Står du i den uheldige situation og er låst ude? Eller måske kommet hjem til en åben hoveddør og et endevendt hjem? Eller måske noget helt tredje med akut brug for hjælp?

Uanset hvad din uheldige baggrund måtte være, står vi hos Vestegnens Låseteknik altid klar til at hjælpe dig. Det er ikke altid lige til at vide, hvornår uheldet er ude. Oftest opdager vi det først, når det er for sent stående foran hoveddøren.

Vi er hos dig inden for ca. 30 min og under

Vi ved, hvor surt det kan være med sådan nogle ubelejlige og humør knusende overraskelser. Derfor har vores låsesmed i Valby og omegn akut døgnservice. Er skaden sket og du har kontaktet os, kan vi være hos dig inden for ca. 30 min, men oftest før det.

Dette gælder alle typer låseopgaver, om end der er tale om en omkodning, oplukning eller noget helt tredje. Hvad end du er privat eller erhvervskunde, offentlige institutioner eller boligforening, står vi altid klar med en hjælpende hånd.

Over 10 års erfaring med låseservice

Hos Vestegnens Låseteknik har vi hjulpet vores kunder med en bredvifte af låseopgaver gennem årene. Der er ikke det, som vi ikke kan hjælpe dig med. Med os som din låsesmed kan du forvente en hurtig, effektiv og personlig service. Vi går nemlig meget op i vores arbejde og kvaliteten af det – fra start til slut.

Dette har gjort os til et foretrukken valg hos vores kunder – og forhåbentligt hos dig også.

Vi løser følgende låseserviceopgaver:

 • Omlægning af låse
 • Oplukning af døre
 • Reparation af låse
 • Omkodning af låse
 • Tyverisikring
 • Udskiftning af låse
 • m.m.

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at give os et kald på telefon: 22 42 20 00.

Indbrudssikring til en tryggere hverdag

Langt de fleste af os har personlige og værdifulde ejendele, som vi ikke ønsker i hænderne hos andre. Selvom der ifølge Københavnskommune har været fald i indbrud, forekommer der stadigvæk omkring 1.600 indbrud i københavnske hjem om året.

Det sker oftest, når vi er på arbejde eller uden for hjemmet i de lyse og mørke morgentimer. Er du særligt bekymret for ejendelene i dit hjem, kan adgangssikring være en god idé. Det kan særligt være en god idé, hvis din hoveddørslås er over 10 år gammel. En lås vil nemlig med tiden blive slidt ned ved brug, hvilket gør den nemmere at dirke op.

Har du brug for at få adgangssikret dit hjem, står vi klar med professionel låseservice. Vi har mangeårig årig erfaring med adgangssikring af hjem, erhvervsejendomme, boligforeninger, institutioner mv. Ikke to kunder er ens, hvorfor vi altid skræddersyer vores løsninger til dine unikke behov.

Låseservice priser fra 650,-

Priserne for vores låseservice varierer alt efter tidspunktet på dagen, og om det er weekend eller hverdag. Men du kan altid være sikker på en god pris og et veludført arbejde.

Vil du gerne vide mere om vores priser, kan du læse mere om dem og vores betingelser under menuen priser.

Kontakt os og lad os give dig et tilbud på din opgave.

Valby og vestegnens låseteknik. lokal låsesmed i Valby

Låsesmed i Valby – Ruko certificeret låseservice

Vi er bronze certificeret Ruko-center med over 10 års erfaring som autoriseret låsesmed. I Valby løser vi opgaver for både private, erhverv, boligforeninger, institutioner m.m.

Hvad enten det er sikring af dit hjem eller din virksomhed, kan vi hjælpe med alle behov:

 • Reparation af låse
 • Omkodning af låse
 • Dørlukkere
 • Kodelåse
 • Ekstralåse
 • Nyt låsesystem
 • Tyverisikring

Hvad end du har brug for, yder vi altid den bedste service til alle vores kunder. Vores låsesmed i Valby er altid rustet til at give dig den bedste vejledning, og ikke mindst et godt tilbud til konkurrencedygtige priser.

Lad os hjælpe dig mod en sikrer hverdag!

Vi er altid klar til at rykke ud, hvis du f.eks.:

 • Har låst dig ude
 • Har mistet nøglen
 • Har haft indbrud
 • Har en defekt lås

Vores låsesmed i København dækker hele Storkøbenhavn, og vi kan derfor være fremme i Valby i løbet af 30 min. og under. Har du brug for hjælp i omegnen af Valby, kan vi sagtens også hjælpe dig dér.

Kontakt din låsesmed i Valby på telefon 22 42 20 00.

Se også låsesmed Hvidovre.

Vi dækker også følgende nærområder:

Brug for låsesmeden nu?


Vi dækker hele Storkøbenhavn og er fremme inden for 30 minutter

Mail: kontakt@koebenhavn-laasesmed.dk

Vi modtager alle kryptovalutaer som betaling

Vi sætter pris på din mening om os

Kontakt os

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din Email (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer

  Din besked

  Certificeret Ruko-Center

  Udklip3 Certificeret Ruko center