Låsesmed Amager

Ring til os nu på 22 42 20 00

LÅSESMED PÅ AMAGER

Billig Låsesmed – dækker hele Amager

Hos os, hos Vestegnens Låseteknik, får du altid den bedste service til de bedste priser, og der er altid hjælp at hente. Vores låsesmed på Amager har døgnvagt og står altid til rådighed – selvfølgelig til en overkommelige pris.

 

Oplukning af dør – Omlægning af lås – Reparation af lås

Låsesmed priser fra 650,-

 

Vores døgnvagt står klar hver eneste dag, hele døgnet rundt, hvis du skulle være blevet låst ude, hvis nøglen skulle være blevet tabt, eller hvis der har været indbrud. Priserne varierer alt efter tidspunktet på dagen, og om det er weekend eller hverdag. Men du kan altid være sikker på en god pris og en veludført opgave.

Du kan læse meget mere om priser og betingelser for dette her på siden. Her kan du også få et overblik over, hvad det er for nogle services, som vores låsesmed tilbyder og kan hjælpe dig med på Amager.

Kontakt os og lad os give dig et tilbud på din opgave. Intet projekt er for stort eller for småt, så selv hvis der er tale om en simpel oplåsning af din hoveddør, fordi den er gået i baglås eller du har mistet nøglen, så frygt ej. Vores låsesmed kommer også gerne forbi Amager og skifter hele låsen, hvis dette skulle være ønsket.

Låsesmed Amager

Låsesmed på Amager – certificeret Ruko center

Vi er et bronze certificeret Ruko-center og har 10 års erfaring som låse- og nøglesmed. Vi løser opgaver for både private og erhverv på Amager, så hvad end du kontakter os i forbindelse med låsene i din virksomhed, eller på grund af problemer, der skal løses af en låsesmed i privaten på Amager, så kommer vi hurtigt forbi.

Hvad enten det er sikring af dit hjem eller din virksomhed, så kan vi hjælpe med alle behov. Det er nemlig ikke kun private hjem, der kan få brug for låseservice på Amager. Mange virksomheder ønsker nemlig også jævnligt en udskiftning af det gamle låsesystem af en låsesmed.

Vores låseservice omfatter også reparation og omkodning af låse. Dørlukkere, kodelåse, ekstralåse og nyt låsesystem. Der er ikke det, som vores låsesmed på Amager ikke kan klare. Selv tyverisikring er ét af vores hovedområder – Vi kan klare alle opgaver!

Døgnvagt – til både privat og erhverv

Vores låsesmed er at finde til huse både i Rødovre og på Amager, og derfor har vi også et stort område, vi dækker, når der bliver ringet til vores døgnvagt. Vi er nemlig klar til at rykke ud i hele København og på hele Amager, når du står og har brug for hjælp til låseservice.

Vi yder altid den bedste service til alle vores kunder, og vores låsesmed på Amager er altid rustet til at give dig den bedste vejledning, og ikke mindst et godt tilbud til en konkurrencedygtige pris. Vi forskelsbehandler nemlig ikke vores kunder – hvad end det er private eller erhvervskunder.

Vores erhvervskunder kan lige så vel være en virksomhed på Amager, som en boligforening på Vestegnen, og derfor yder vi også en bred vifte af services. Vi kan både hjælpe med praktiske opgaver og give professionel rådgivning i låsesystemer, sikring af boliger og virksomheder, samt akut assistance til en billig pris.

Kontakt os i dag, hvis du skulle have brug for sparring eller hurtig og billig hjælp til dit låse-problem. Vores låsesmed på Amager rykker ud til dig i både privaten og til erhvervsmæssige opgaver som døgnvagt – naturligvis til en konkurrencedygtig pris.

Brug for en låsesmed på Amager? Kontakt din låsesmed her!

Vi er altid klar til at rykke ud, hvis du f.eks.:

 • Har mistet nøglen
 • Har låst dig ude
 • Har haft indbrud
 • Har en defekt lås

Dette gælder hele døgnet rundt, for vores døgnvagt gør det nemlig muligt for dig, som kunde, at kontakte os lige præcis, når du står og har brug for hjælpen. Dette gælder også, hvis det er midt om natten eller midt på dagen. Kontakt vores låsesmed Amager på telefon +45 22 42 20 00.

Vores låseservice på Amager gælder både for almindelige låse såvel som for mekaniske eller elektroniske systemer, da vi også er specialiserede inde for dette. Vores låsesmed udskifter og installerer også gerne dit gamle system med et nyt, smart elektronisk et, så du ikke længere kan glemme nøglen, men kan låse dig ind via en app.

Vi servicerer selvfølgelig hele København og omegn, og bestræber os altid på at være fremme på under 30 minutter. Derfor har det ingen betydning, om du bor i nord, syd, øst eller vest København. Vi er hos dig inden længe.

Vi dækker også følgende nærområder:

Brug for låsesmeden nu?


Vi dækker hele Storkøbenhavn og er fremme inden for 30 minutter

Mail: kontakt@koebenhavn-laasesmed.dk

Vi modtager alle kryptovalutaer som betaling

Vi sætter pris på din mening om os

Kontakt os

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din Email (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer

  Din besked

  Certificeret Ruko-Center

  Certificeret Ruko center