Låsesmed Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg

LÅSESMED FREDERIKSBERG

Låsesmed på Frederiksberg - byskilt Vestegnens Låseteknik

24/7 låseservice til en billig pris

Står du i en sur situation og har brug for akut låse hjælp?

Ubehagelige overraskelser sker oftest på ubelejlige tidspunkter, og når du mindst venter dem. Det kan være, at du er kommet til at låse dig selv ude, når du går ud for at handle ind? Eller måske er du kommet hjem til et endevendt hjem med åben hoveddør?

Hvad end årsagen måtte være, er der akut behov for hjælp. Hos Vestegnens Låseteknik forstår hvilken alvor låseproblemer kan have for dig, og at de kan ske når som helst i døgnet. Derfor tilbyder vi døgnservice med akut udrykning 24/7.

Vores låsesmed på Frederiksberg kan typisk være hos dig inden for ca. 30 minog oftest under!

 

Vi har over 10 års låseservice erfaring

Når du henvender dig for hjælp hos os, kan du forvente at få en effektiv og kompetent service. Vi går meget højt op i vores arbejde, og du kan altid forvente at få udført arbejde af højkvalitet fra start til slut hos os. Dette gælder uanset, hvilken type låse hjælp du har brug for!

Det kan godt lyde lidt “kæphøjt“, men vi har oplevet langt det meste hen over årene. Og der har endnu ikke været det, som vi ikke har kunnet hjælpe med. Vi finder altid en løsning, og der er altid hjælp at hente, om du er privat- eller erhvervskunde, boligforening, institution mv.

 • Omlægning af låse
 • Oplukning af døre
 • Reparation af låse
 • Omkodning af låse
 • Tyveri- og indbrudssikring
 • Udskiftning af låse
 • Montering af nyt låsesystem
 • m.m.

Ovenstående er nogle af de ting, som vi typisk hjælper vores kunder med. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med din låseopgave, er du altid velkommen til at spørge os.

Låseservice priser fra 650,-

Vores priser på låseservice varierer alt efter, hvilket tidspunkt på dagen det er, om det er weekend eller hverdag. Uanset tiderne kan du altid være sikker på at få en god pris og veludført arbejde hos os.

Du kan læse mere om vores låseservice priser og betingelser unde menupunktet ‘priser‘ i hovedmenuen. Du er også velkommen til at kontakte os, for at få et god tilbud på din opgave.

Kontakt os og lad os give dig et tilbud på din opgave.

Frederiksberg bybillede og vestegnens låseteknik. lokal låsesmed på Frederiksberg i København

Adgangssikring til en mere tryg hverdag

Ethvert indbrud er en personlig tragedie! Det kan være traumatisk at se sit hjem hærget og vide, at ens værdifulde ejendele er i en anden ondsindedes hænder. At få opdateret og udskiftet dine gamle låse med de nyeste kan være en god idé, særligt hvis de er mere end 10 år gamle. Låse bliver med tiden ligesom andre redskaber slidt i takt med at de bruges.

Ydermere, har du fortsat en rund formet Ruko-nøgle til dit hjem, kan det ligeledes være en god idé at få udskiftet denne. Indbrudstyve bliver desværre med tiden familiære med gamle nøgler, hvorfor du bør få udskiftet din gamle hurtigst muligt. På den måde holder du din hoveddørslås bore- og dirkesikker.

Indbruds- og tyverisikring døgnet rundt

Selvom at indbruddene på Frederiksberg nu til dags har faldet til et historisk lavt niveau, er det ikke ensbetydende med at de er forsvundet. Det kan altid være en god ting at få opdateret sit hjems sikkerhed.

Har du brug for hjælp til adgangssikre dit hjem, kan vores låsesmed på Frederiksberg hurtig rykke ud til dig. Hvad end der udskiftning af din gamle hovedørlås eller montering af indvendige vindueslåse, kan vi hjælpe dig. Det gælder også, uanset hvilket tidspunktet på dagen det er.

 

Certificeret Ruko center og låsesmed på Frederiksberg

Vi er bronze certificeret Ruko-center med over 10 års erfaring som låsesmed på Frederiksberg. Vi løser opgaver for både boligforeninger, institutioner, private og erhverv på Frederiksberg.

Vi kan hjælpe med alle typer behov, hvad enten der er tale om:

 • Reparation eller omkodning af låse
 • Dørlukkere
 • Kodelåse
 • Ekstralåse
 • Montering af nyt låsesystem
 • Tyverisikring

Få checket din låsesikring eller låsesystem eller isat nye Ruko låse til kvalitetspriser – vi klarer det hele. Med os som din låsesmed på Frederiksberg, kan du altid forvente en topkvalitetsservice. Der er altid hjælp at hente og kompetent vejledning at få – og ikke mindst et godt tilbud til konkurrencedygtige priser at hente hos vores låsesmed på Frederiksberg.

 

Lad vores låsesmed på Frederiksberg hjælpe dig med dine låseproblemer allerede i dag!

Står du med et akut behov for hjælp til dit låseproblem? Tøv ikke! Kontakt os og få dit låseproblem løst allerede i dag. Vi dækker hele Storkøbenhavn, hvor vi er tætbeliggende på Frederiksberg. Vi kan derfor være fremme hos dig i løbet af 30 min. og oftest under.

Vi er altid klar til at rykke ud, hvis du f.eks.:

– Har mistet nøglen

– Har låst dig ude

– Har haft indbrud

– Har en defekt lås

Om du befinder dig på ydre Frederiksberg eller indre, kan vi hurtigt komme og hjælpe. Har du brug for hjælp i omegnen af Frederiksberg, kan vi sagtens også hjælpe dig. Vi ved, at der til tider kan opstå trafik og lignende, men vi bestræber os altid på at være fremme på under 30 min., uanset hvor i Hovedstadsområdet vi skal hjælpe.

Du kan med os forvente kompetent råd, en effektiv service og veludført arbejde. Vores låsesmed i København og på Frederiksberg har døgnvagt, og står altid klar til din rådighed. Lad os blive din låsesmed på Frederiksberg og bliv en god oplevelse rigere.

Kontakt os på tlf. +45 22 42 20 00

Brug for låsesmeden nu?


Vi dækker hele Storkøbenhavn og er fremme inden for 30 minutter

Mail: kontakt@koebenhavn-laasesmed.dk

Vi modtager alle kryptovalutaer som betaling

Vi sætter pris på din mening om os

Kontakt os

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din Email (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer

  Din besked

  Certificeret Ruko-Center

  Udklip3 Certificeret Ruko center

  Vi dækker også følgende nærområder: